Ενημέρωση για την ασφαλή επιστροφή στα σχολεία

Αγαπητοί γονείς,

Επικοινωνούμε μαζί σας στο ξεκίνημα της δύσκολης αυτής χρονιάς, η οποία έχει καθορίσει πολλές αλλαγές και φόβους στη ζωή όλων μας, για να πορευθούμε μαζί, για ακόμη μια φορά, στον δρόμο της υγιούς πνευματικής αλλά και σωματικής ανάπτυξης των παιδιών μας.

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, η συγκυρία είναι τέτοια που επιβάλλει να είμαστε αμφότεροι, αρωγοί για την υγεία όλων, τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να τηρούνται όλα όσα προβλέπουν οι αρμόδιοι υγειονομικοί φορείς με τα πρωτόκολλα τους. Δηλαδή να παρακολουθείτε λίγο περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια την υγεία των παιδιών, σχετικά με μικροαδιαθεσίες, πυρετούς, ενοχλήσεις και να παραμένουν προληπτικά στο σπίτι, για να μη σας ταλαιπωρούμε να έρθετε στο σχολείο αργότερα να τα παραλάβετε. Κι εμείς από τη μεριά μας, θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί σε θέματα υγείας.

Επίσης στόχος μας είναι, να γίνουν βίωμα των παιδιών, όλες εκείνες οι ενέργειες καθαριότητας και ασφάλειας που τα ίδια πρέπει να τηρούν είτε στο σχολείο είτε έξω από αυτό.

Είναι βέβαια φυσιολογικό όλοι να έχουμε την προσωπική μας άποψη για την κατάσταση που επικρατεί. Αυτό όμως ας μην επηρεάσει τον απαιτούμενο τρόπο λειτουργίας του σχολείου με βάση τις εγκυκλίους και υπουργικές αποφάσεις, οι οποίες πρέπει να ακολουθούνται στα πλαίσια του κρατικού φορέα τον οποίο υπηρετούμε κι ας μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις, γιατί είμαστε μαζί σε κοινό αγώνα.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να είστε αρωγοί μας στην απαιτητική αυτή χρονιά, για να μπορέσουμε όλοι μαζί να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι, βοηθώντας τα παιδιά μας να συνεχίσουν υγιή την ανάπτυξη τους.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

                                                                  Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

                                                                      του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΟΔΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ: ΑΡΧΕΙΟ 1 , ΑΡΧΕΙΟ 2, ΑΡΧΕΙΟ 3

About 6ο Δ. Σχ. Πολίχνης

avatar

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

CAPTCHA *