Με ενθουσιασμό υποδεχτήκαμε σήμερα στο σχολείο μας τον τροχονόμο, κ. Οδυσσέα Ψούνη από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ενημερωτικού προγράμματος για την κυκλοφοριακή αγωγή και την  οδική ασφάλεια.

Οι μαθητές μας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το ενημερωτικό πρόγραμμα και πήραν απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με το θέμα. Ενημερώθηκαν και έμαθαν πώς να κυκλοφορούν με ασφάλεια ως πεζοί και ως ποδηλάτες, πώς να ταξιδεύουν ως επιβάτες στο αυτοκίνητο και στο λεωφορείο και πώς να επιλέγουν χώρους για να παίζουν χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Με τη λήξη του προγράμματος ακολούθησε συζήτηση στις τάξεις με αφορμή όλα αυτά που είδαμε και ακούσαμε αλλά και με αφορμή το τετράδιο, «ΜΑΘΑΙΝΩ να περπατάω ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ζωγραφίζοντας», που χαρίστηκε στο κάθε παιδί.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης  που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας  και ιδιαίτερα τον  κ. Οδυσσέα Ψούνη για το ξεχωριστό μάθημα που μας χάρισε με τόση προθυμία και αμεσότητα  συμβάλλοντας στην εδραίωση των σωστών στάσεων και συμπεριφορών, ώστε  να κυκλοφορούμε σωστά και με ασφάλεια ως πεζοί, ως επιβάτες και ως οδηγοί.